teisipäev, 26. november 2019

Jõuluõhtud restoranides Maikrahv ja Senso

Hoolimata sellest, kas Tallinna linnatänavaid katab jõulude ajal värskelt mahasadanud lumevaip või mitte, siis üks on kindel – Tallinnast on saanud juba täna imeline jõululinn. Raekoja platsil kõrgub taaskord jõulutuledes kuusepuu ja selle ümber leiab aset Tallinna Jõuluturg, mis tänavu kannab tiitlit Euroopa parim jõuluturg 2019. Kogu Tallinna vanalinn on hetkel kui keskaegne muinasjutt, mille kitsastel käänulistel tänavatel sammudes või paekivimüüridel jalutades saad meenutada keskaegseid jõulukombeid ja traditsioone ning mõelda tagasi ajale, millal talved olid nii külmad, et Tallinnast sai jääteed mööda Rootsi minna. 


Jõuluaja traditsioonid ja nende tähistamine on ajas veidi muutunud. Üldise tava järgi ei mindud vanal ajal külla jõululaupäeval, jõuluroad valmistati kodus ning pidusöök söödi pereringis. Tänapäeval see enam nii ole - meil on võimalus nautida jõuluõhtut lähedastega ka väljaspool kodu ning selleks pakuvad võimalust paljud Tallinna restoranid.


Miks mitte jalutada eesoleval jõululaupäeval koos oma lähedastega Tallinna vanalinnas, külastada Tallinna jõuluturgu ning saada osa mitmekesisest jõuluprogrammist. Meeleoluka päeva kulminatsioon saabub  sealsamas Tallinna vanalinna südames Raekoja platsi servas asuvas restoranis Maikrahv. Õdusa ja piduliku meeleolu loovad restorani ajalooline interjöör ning alati rõõmsameelsed ja heatujulised keskaegseid rõivaid kandvad ettekandjad. Jõuluõhtu erilise ja maitseküllase neljakäigulise menüü on kokku pannud restorani peakokk Indrek Käen. Õhtut saadab elav klaverimuusika - kaunist jõulumeeleolu loob pianist Andranik Kechek.



Broneeri jõuluõhtu restoranis Maikrahv läbi vabalaud.ee broneerimiskeskkonna ning naudi rahulikku ja vaikset jõululaupäeva kõige lähedasemate seltsis.


Kõik need, kes soovivad traditsioonilise jõuluprae asemel nautida kergemaid suupisteid, rikkalikku valikut ning täiesti uusi - meeliköitvaid maitseid, on oodatud Tallinna kesklinnas Radisson Blu Hotel Olümpia 2. korrusel asuvasse elegantse atmosfääriga hubasesse restorani Senso.

Restoran Senso peakokk Andres Rahula on julgete ja omapäraste ideedega kokk, kes on jõuluõhtuks kokku pannud erinäolise jõulumenüü. Sind ootab rikkalikult kaetud pidulik külm ja soe buffet-laud parimate jõulutoitudega. Suurepäraseid jõulumaitseid saavad kindlasti nautida nii kala- kui ka lihasõbrad, valikus on värsked salatid ja loomulikult ei puudu peolaualt hõrgud magustoidud. Nautida saab nii Eesti oma traditsioonilisi jõuluroogasid kui ka restoran Sensole omaseid Vahemeremaade köögist inspiratsiooni saanud maitseid. Mõnusat pühademeeleolu loob noor andekas laujatar Elis Loik ning loomulikult tuleb külla ka jõuluvana.


Maitseid täis jõuluõhtu-buffet saad broneerida läbi vabalaud.ee broneerimiskeskkonna. Võta pere ja sõbrad kaasa ja kohtume jõululaupäeval restoranis Senso!



1 kommentaar:

2023. aasta TOP 10 restorani

2023 aasta oli kiire, uuenduslik ja vabalaud.ee lehele lisandus mitmeid häid ja põnevaid restorane.  Pakkusime eelmisel aastal ka kahel kamp...