teisipäev, 26. november 2019

Muusikaga jõululõuna Villa Ammendes

Jõuluaeg on kohe-kohe algamas, paljudel ongi ta juba hinges. See imeline aeg on täis hingesoojust, ootusärevust ja kauneid hetki lähedaste ja sõprade seltsis. Kõikjal üle Eestimaa süttivad jõulutuled, toimub palju erinevaid jõulukontserte ja muid meeleolukaid kultuurisündmusi ning suurtemates linnades avatakse maagilised jõuluturud. Teiste seas ootavad Sind parimad restoranid ja söögikohad, kes on pannud kokku erilised jõulumenüüd, olgu tegemist perelõuna või piduliku õhtusöögiga suuremale grupile.



Vabalaua meeskond kutsub Sind külastama pühadeootuses suvepealinna Pärnut. Unise väikelinna tänavad, pargid ja sillad on tulesärades, kõikjale on ülesseatud kaunistused ja aastalõpu linna kultuuriprogrammist leiab igaüks endale meelepärase ürituse, millest osa saada.

Pärnu restoranid ja populaarsed tänavakohvikud pakuvad sulle põnevaid maitseelamusi nii traditsiooniliste kodumaiste jõuluroogade kui ka erilisemate maitsete näol. Kui Sul on soov lisaks roogadele nautida ka elavat muusikat ja erilist miljööd – kas siis on Pärnu ainuõige koht, kus seda teha.

Lühikese jalutuskäigu kaugusel Pärnu vanalinnast, rannarajoonis, kaunis parkaias asub ajaloolise interjööriga ja luksusliku antiikse sisustusega hotell ja restoran Villa Ammende. Just siin saad Sa detsembrikuu viiel pühapäeval nautida 3-käigulist jõululõunat elava muusika saatel, mille raames loob jõulumeeleolu noor ja andekas pianist Robi Salumets. Villa Ammende restorani peakokk Herkki Ruubel on kokku pannud jõulumenüü. Restoran Villa Ammende peakoka road on alati hoolikalt viimistletud, efektselt serveeritud ja rõhutavad kõige tähtsamat – toidu maitset. Broneeri endale ja oma kaaslasele jõululõuna läbi vabalaud.ee broneerimiskeskkonna ning lubame Sulle, et see saab olema unustamatu elamus, täis ehedaid emotsioone ja kustumatuid mälestusi.

2023. aasta TOP 10 restorani

2023 aasta oli kiire, uuenduslik ja vabalaud.ee lehele lisandus mitmeid häid ja põnevaid restorane.  Pakkusime eelmisel aastal ka kahel kamp...