esmaspäev, 9. detsember 2019

Restorani kinkekaart – parim jõulukink tuleb südamest


Jõulud on kohe ukse ees ja kätte on jõudnud kingituste tegemise aeg. Ostukeskuste parklates on raske leida vabu parkimiskohti, tavapärastest sooduskampaaniatest on ühtäkki saanud jõulupakkumised – alanud on jõulueelne ostuhullus. Kaupluste kaunid jõuluteemalised vaateaknad ja taustaks kostuv meeleolukas jõulumuusika tekitavad inimestes vastupandamatu tunde osta kingitusi, sest kõik tahavad ju oma pere ja lähedasi rõõmustada. On suurepärane kui sa tead kingisaaja täpset kingisoovi või maitse-eelistust, rohkem tuleb ette olukordi, kus seda täpselt ei teata.

Kutsume algaval pühadeperioodil kõiki oma kliente, koostööpartnereid ja sõpru üles vältima kingituste ostmisega seotud jõulustressi ja loobuma tarbetute kingituste tegemisest. Kingi oma lähedastele ja sõpradele midagi väga erilist ja väärtuslikku - koosveedetud aega. See on suurim kingitus, mida me üksteisele teha saame ja parim viis seda teha, on valida kingituseks vabalaud.ee restorani kinkekaart




Meie kinkekaardiga on Sul võimalus külastada kõiki vabalaud.ee broneerimiskekkonnas olevaid restorane. Rohkem kui 100 restorani ja toidukohta üle Eesti pakuvad Sulle parimaid toiduelamusi, meeldejäävaid hetki lähedaste seltsis, erilisi emotsioone ning need saavad olema kustumatud mälestused, millel on alati koht Sinu südames.

Registreeri ennast meie püsikliendiks ja broneeringu tegemine on alati kiire ning lihtne. Püsikliendina rakendub sulle meie lojaalsusprogramm, mille käigus kogud boonuspunkte ja kogutud punktid saad omakorda vahetada meie kinkekaardi vastu.


Kaunist jõuluootust soovides,
vabalaud.ee meeskond

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

2023. aasta TOP 10 restorani

2023 aasta oli kiire, uuenduslik ja vabalaud.ee lehele lisandus mitmeid häid ja põnevaid restorane.  Pakkusime eelmisel aastal ka kahel kamp...