Restoran FARM asub Tallinna vanalinnas, aadressil Müürivahe 27b. Restoran on kodanliku aja jõuka Eesti talu atmosfäär keskaegses Tallinnas ja tõeliselt eestimaiste toodete uus maitse tänapäeva kulinaaria võtmes.
Restorani FARM sõbralikud peremehed tippkokk Dmitri Rooz koos tublide sous chefidega Nikita Tištšišin ja Aleksandr Solovjov on kokku pannud ainulaadse menüü, mis põhineb parimate Eesti talupidajate värsketel toodetel, kutsuvad külla kõiki, kes soovivad tutvuda tänapäeva Eesti köögiga ja mõnusalt lõõgastuda.
ToiduNautleja.ee Restoranide Pakkumiste ajal 1.-10 märts tuleb nautlemiseks kolm erimenüüd:
Lõunamenüü (15.00 €)
Kalurisalat praetud haugikotletide hapukoore-kalamarja kastmega
Tomatine püreesupp stracciatella juustuga
Šokolaadi trühvel
Kalurisalat praetud haugikotletide hapukoore-kalamarja kastmega
Tomatine püreesupp stracciatella juustuga
Šokolaadi trühvel
Õhtumenüü (25.00 €)
Röstitud juurselleri kreemsupp metsaseente ja krõbeda Farmi saiaga
Mahlane pardifilee ahju pastinaagi, maheköögivilja salati, madalal temperatuuril küpsetatud õuna ja kirsi kastmega
Sametine rukkilinnase kreem mustasõstratarrendi ja speltanisu küpsistega
Röstitud juurselleri kreemsupp metsaseente ja krõbeda Farmi saiaga
Mahlane pardifilee ahju pastinaagi, maheköögivilja salati, madalal temperatuuril küpsetatud õuna ja kirsi kastmega
Sametine rukkilinnase kreem mustasõstratarrendi ja speltanisu küpsistega
Taimetoidumenüü (20.00 €)
Kirju salat värvilistest tomatitest punase sibula, aromaatsete ürtide ja Rae Meierei koorejuustuga
Suitsune tomati-läätse hautis juurviljadega
Vegan-šokolaadi kook
Kirju salat värvilistest tomatitest punase sibula, aromaatsete ürtide ja Rae Meierei koorejuustuga
Suitsune tomati-läätse hautis juurviljadega
Vegan-šokolaadi kook
Mina maitsesin igast menüüst ühe roa, et saaks aimu natukene kõigest.
Joogiks pakutakse kõrvale kohapeal valmistatud rabarberi limonaadi. Meeldivalt hapukas magus ning kindlasti sai üheks lemmikuks limonaadiks, mida soojal suvel külmalt juua. Kindlasti loob romantilist ja hubast meeleolu ka tugitoolidega ümbritsetud kamin.
Esimesena tuli nautlemiseks lõunamenüüs pakutav kalurisalat praetud haugikotletiga. Kotlet on hea naturaalne, ideaalne maitsestus ehk miski ei domineeri vaid on mõnusalt mahe ja pehme. Redise kaste meenutab lapsepõlve maitsvat kastet hapukoorega. Salati alla peidetud sai on ideaalselt krõmspuva koorikuga ja väga maitsev. Kogu roog on parajalt toitev ning kõik roa komponendid täiendasid teineteist. Mulle väga meeldis see hapukas sidruni nüanss igas väikeses ampsus.
Taimetoidumenüüst toodi nautlemiseks suitsune tomati-läätse hautis juurviljadega. Suitsune maitse on kohe esimeses ampsus tunda ning juurviljad mõnusalt krõmpsud ja magusad.
Söögi modernsust rõhutab praktiliselt 360-kraadise panoraamvaatega avatud köök, millest on saanud interjööri kaunistus. Täisklaasitud köök eraldab saali köögile loomulikust mürast, aurudest ja toidu lõhnadest. Avatud köök annab kokkadele ja külastajatele võimaluse söögi valmimise protsessis üksteist näha. Köögi läbipaistvus peegeldab otsesel viisil FARMi toidu ausust.
Loe restorani FARM kohta rohkem vabalaud.ee kodulehelt.
Kui soovid ka antud menüüsid maitsma minna, siis reserveeri laud www.toidunautleja.ee lehelt.
Daisy Järvi
toidunautleja
www.toidunautleja.ee
www.vabalaud.ee
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar