Restoran Cher Ami asub kaunis Keila-Joa lossis, Keila jõe ääres. Talvel imeline jõulumaa, kus mõnus metsavaiksuses jalutada. Kindlasti tasub enne võ pärast maitsvat kõhutäit külastada ka Keila juga.

Restorani sisekujundus on sama väärikas nagu selle ajalugu.


1-10. märtsil saate proovida ToiduNautleja.ee Restoranide Pakkumiste kampaanias 4 erinevat menüüd:


Lõunamenüü (10.00 €)
Kammkarbid õuna, brokkoli, kartuli gnocchide ja koorese kastmega 
Šokolaadi-karamellikook astelpajukastmega
Taimetoidu lõunamenüü (10.00 €)
Lillkapsas pähklite, rohelise selleri ja seenekastmega 
Puuviljasalat
Õhtumenüü (20.00 €)
Pardimaksa mousse pistaatsiapähklite, kirsside ja prantsusepärase võisaiaga 
Tursa filee küpsetatud sibula, hernekreemi ja koorese krevetikastmega 
Pistaatsiakreem jõhvika moosi ja küpsisepuruga
Taimetoidu õhtumenüü (20.00 €)
Kõrvitsa kreemsupp ingveri ja mangoga 
Küpsetatud bataat päikesekuivatatud tomatite ja marineeritud redisega 
Kitsejuustu panna cotta rabarberiga
Väga maitsev on peakoka tervitusamps - mõnusalt kreemjas ja mahlane. Kõike ei saa, aga ette rääkida ning selle peate ise minema ja ära proovima 😋. Kindlasti on märkimisväärsed ka kohapeal valmistatud küpsetised roogade kõrvale. 

Mina proovisin õhtumenüüd ja jäin väga-väga rahule. Eelroaks on pardimaksa mousse - väljapanek kaunis ja maitsete kooslus huvitav - soolane koos hapuga.


Pearoaks on tursa filee hernekreemiga. Viimase maitsega meenub lapsepõlvekodu hernepeenar, kus sai ise herneid noppimas käia👌, kala on hea naturaalse maitsega.

Magustoiduks on pistaatsiakreem. Sellist põnevat kooslust ei osanudki kohe oodata. Pole üldse magus kui võiks arvata. Hoopis mahe ja palju erinevaid maitseid üheskoos. Väga huvitav ja väärib kindlasti ise ära proovimist! 


“Cher Ami” ehk armas sõber - just nii sa end tunnedki kui oled mõisa uksest sisse astunud. Sa oled alati oodatud!


Vaata täpsemat infot restorani kohta siit
ToiduNautleja.ee pakkumised leiad siit.

Daisy Järvi
www.toidunautleja.ee
www.vabalaud.ee