kolmapäev, 25. jaanuar 2023

TOP 10 populaarseimat restorani aastal 2022

2022 aasta oli tegus, uuenduslik ja vabalaud.ee lehele lisandus mitmeid häid ja põnevaid restorane.
Pakkusime eelmisel aastal ka kolmel kampaanial ToiduNautleja Restoranide Nädalale parimat broneeringusüsteemi.


Meie lehelt leiad eripakkumisi ja restoranide õhtusööke-kontserte. Võtsime kokku kogu aasta statistika ja aplodeerime TOP 10 Eesti restoranidele, kuhu on kõige rohkem reserveeringuid tehtud läbi meie kodulehe.



Esikohal on Haapsalu mereäärne restoran Blu Holm resto (Sadama 9/11)


Mõnusalt hubane atmosfäär, hea muusika, päikeseloojangud ja maitserännakud pakuvad elamusi tervele perele.

Alati värske, puhtad maitsed ja värvilised road – tulemuseks on toit, mis on tulvil kontraste, kuid olemuselt rahulik ja harmooniline, just nagu eestlane isegi.


Broneeri endale maitsev õhtusöök Blu Holm restoranis.



Blu Holm resto


2. Olybet Bar & Grill, Tallinna vanalinnas, Harju 6


OlyBet Bar & Grill on uus spordirestoran Tallinna vanalinnas, Vabaduse väljaku kõrval. 

Restorani missiooniks on pakkuda parimat võimalikku teenindust ning restoranitasemel roogasid. Seal saab kaasa elada maailma parimate spordiliigade ülekannetele ning nautida värskendavaid kokteile koos suure valiku vaadiõlledega.


Meeskond on veendunud, et sõbralik teenindus ja esmaklassiline toit ei pea rahakoti jätma sügavat auku ning just sellepärast on restorani hinnad väga mõistlikud.


Broneeri enda nauding Olybet Bar & Grill spordibaaris.


Olybet Bar & Grill spordibaar

3. Black Rose pubi asub Viimsi Spaga samas majas, Haabneemes, Randvere tee 11


Tunned, et nälg näpistab ning soovid tantsukingadelt tolmu maha pühkida? Black Rose Inglise pubi Viimsis ootab Sind! Siin kohtuvad parim muusika, hästi veedetud aeg, hoogne kaasaelamine oma lemmik spordisündmusele ja muidugi erakordselt maitsvad söögid-joogid. Tule üksi, kaksi, perega või hoopis sõpruskonnaga!


Broneeri laud Black Rose pubisse.


Black Rose pubi

4. Argentiina restoran Fahle pargis, Tallinna kesklinnas, Tartu mnt 80


Argentiina, see tähendab armastust ja kirge grill-liha vastu.


Mõistagi algab kõik kvaliteetsest toorainest, mis jõuab restoranikööki maailma parimatest Argentina, Brasiilia, Uruguai ja Austraalia farmidest. Klientide silme all valmivad särisevatel elava tulega grillil üksteise järel suussulavad hiigelsteigid, mis on tuntud üle kogu linna. Meie külastajate seas enim kirgi kütnud grill-lihad on 400-grammine lihaveise sisefileesteik, ülisuur tomahooksteik, lihaveiseribi, anguse välisfilee, antrekoot, Iberico searibi, Uus-Meremaa tallekarree, T-bone ja palju muud. Loomulikult on menüüs mõeldud ka mereannisõpradele. Ja kõigile teistele, kes Gurmaani tähtkujus sündinud. Delikaatsemaid maitsemeeli täiendab omalt poolt globaalne veinivalik.


Broneeri nauding Argentiina Fahle restorani.


Argentiina restoran Fahle pargis


5. Argentiina restoran Lootsi tänaval, Tallinna kesklinnas, Lootsi 8


Viiendal kohal on teine Argentiina restoran, aga hoopis teisel aadressil.

Restorani grillkokk on tuntud, kui suurepärane lihaekspert, kes valdab kõiki saladusi, kuidas steik eriti mahlaseks ja maitsvaks grillida. Tema missiooniks on kõigi lihasõprade maitsemeelte piiride avardamine. Suussulavad steigid valmivad elava tulega säriseval grillil otse klientide silmade all. Põnevaid valikuid jagub nii liha- kui ka kalasõpradele.


Hubase sisekujundusega restoran pakub mõnusat äraolemist nii privaatsuse soovijatele, kui ka suurematele seltskondadele. Toidu maitse toovad veel paremini esile hoolikalt valitud Argentiina ja Tšiili veinid ning klassikalised Prantsuse, Itaalia ja Hispaania veinid.


Broneeri laud Argentiina restorani Lootsi tänaval.


Argentiina Lootsi restoran

6. Kolhethi - Gruusia restoran Pärnus, Kuninga 36


Kolhethi on väike restoran Pärnu kesklinnas, kes pakub autentset kuid mõningate kohandustega Gruusia kööki. 


Hatšapurid, hartšo, lobio, hinkalid, jt hõrgutised on Gruusiast Eestisse toonud restorani peakokk, Manana Keburia.


Broneeri mõnus sööming Kolhethi restoranis.


Kolhethi restoran

7. Kivi Paber Käärid asub Tallinnas, Telliskivi Loomelinnakus, Telliskivi 60a


Restorani toit on 100% gluteenivaba. Oma 100% gluteenivaba köögiga pakuvad nad lihtsat, kuid värsket lähenemist tervislikule toitumisele ning puhast naudingut tahutud nurkadega Telliskivi Loomelinnaku miljöös. Lisaks lahedale äraolemisele pakuvad nad nädalavahetusteks tugevat programmi ja muusikaelamusi kuni varajaste hommikutundideni. 


Kivi, Paber, Käärid köök on esimene Eestis, mis pakub terviklikku menüüd nii terviseteadlikule kliendile, kui ka niisama toidunautlejale. Mõlema soovide ja vajaduste eest hoolitseb köök, valides võimalikult puhtalt ning lähedal kasvatatud toorained.


Broneeri laud Kivi Paber Käärid restorani.


Kivi Paber Käärid


8. Mantel ja Korsten asub Tallinnas, Kadriorus, Jaan Poska 19a 


Armas väike roheline puumajake punase katusega ning uhke mantelkorstnaga. Nii saigi ka oma nime uus restoran – kauni mantelkorstna järgi, mis ilutseb restorani keskel ning on antud aja hetkel ainus mantelkorsten Kadriorus.


Mantlis on restorani jaoks kaks väga erilist inimest – restorani juhataja ja sommeljee Rain Veskimäe ning peakokk Jüri Vainküla. 

Kui restoran Kolm Sibulat on restoran Mooni vend, siis teeme nii, et Mantel ja Korsten on nende väike õde.


Broneeri laud restorani Mantel ja Korsten.


Mantel ja Korsten restoran


9. Scheeli restoran asub Tallinna vanalinnas, Vana-Turg 2


Romantilise juugend-atmosfääriga Scheeli Restoran on tõeline 20-ndate pärl Tallinna vanalinnas.

Oma nime on restoran saanud Scheelide suguvõsa järgi, kes 20. sajandi esimesel poolel selles samas majas pangakontorit pidasid. Avaras saalis on palju antiikmööblit, ilusa kõlaga antiikklaver ja juugendile kohast toataimede rohelisust. 


Scheeli restoran on ideaalne koht, kus saate rännata ajas tagasi, nautida tervislike toitude puhtaid maitseid ja nendega harmoneeruvaid jooke.


Broneeri õhtusöök Scheeli restorani.


Scheeli restoran


10. Allee restoran asub Tallinna vanalinnas, Kalev Spa Hotelli esimesel korrusel, Kanuti 2


Allee hubane interjöör sulandub kauni pargivaatega restorani aknast.

Kalev Spa hoones avatud restoran Allee on mõeldud nii spaahotelli külalistele kui kõigile teistele, kes Tallinna vanalinnas jalutades sisse astuvad. Restoran pakub külastajatele mitmekülgseid maitseelamusi, mis on moodsa kiiksuga. 


Kiirustavatel linlastel on alates kella seitsmest võimalus tulla hommikusöögile või siis haarata kaasa kohv ja hommikupuder. Peredega saab siin mõnusalt aega veeta, sest lastele on eraldi menüü ja restorani läheduses mängutuba. 


Broneeri laud Allee restorani.


Allee restoran


Sügav kummardus ja tänud meie püsiklientidele!


Kui sina ei ole veel mõnda nendesse restorani jõudnud, siis vabalaud ka omalt poolt soovitab neid mõnusaid kohti!






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

2023. aasta TOP 10 restorani

2023 aasta oli kiire, uuenduslik ja vabalaud.ee lehele lisandus mitmeid häid ja põnevaid restorane.  Pakkusime eelmisel aastal ka kahel kamp...