reede, 1. märts 2019

Kunst taldrikul - kohvik-resto EYJA on avastamist väärt



EYJA kohvik-resto asub Tallinna kesklinnas, Stockmannist diagonaalselt üle tee, Pronksi 19. See on koht, kus hinnatakse põhjamaiselt värsket ja looduslähedast toitu. Iga roog, mis taldrikule pannakse on kunst omaette.

Restoran on väike, aga mahukas. Kogu kokkamine käib samas ruumis ehk kõike köögis toimuvat on võimalik ise uudistada ja soovi korral ka kokaga juttu ajada.👌Teenindaja on sõbralik ja tekitab tunde nagu oleksid omas kodus.


ToiduNautleja.ee Restoranide Pakkumiste kampaania ajal 1-10. märts tuuakse Teie ette nautlemiseks järgmised maitsed:
Lõunamenüü (10.00 €)
Sea välisfilee, sinepi aioli, tomatimoos, pastinaagikreem, ürdipuru, veisepõse leem 
Piima-maapirni jäätis, šokolaadi “muld”, mustsõstra tolm
Õhtumenüü (20.00 €)
Küpsetatud tuhane sellerijuur, aioli, ürdipesto, juurselleri krõpsud 
90 minuti pardirind, umami pasta, puraviku leemes küpsetatud kale, sourdough “tuhk”, kreem 
Kuuseokka “jää”, mustsõstra tolmune skyr
Taimetoidu õhtumenüü (17.00 €)
Juurselleri “taco” 
Põletatud nuikapsas, vana juustu leem, peterselli-kuuse õli 
Maapirni kreem, porgandid
Mina maitsesin kampaania raames taimetoidumenüüd. Kogu serveering ja nõud on eripärased ja teistmoodi kui olen harjunud nägema. On aru saada, et igale detailile on pandud kogu oma hing ja energia.  


Eelroaks serveeriti juurselleri taco. Välimuselt väga kaunis! Mõnusalt värske ja kogu amps meeldivalt pehme. Kännuseened super maitsvad ja magusad. 

Pearoaks on nautlemiseks põletatud nuikapsas, juustu leeme ja peterselli-kuuse õliga. Kogu kaste ja õli ümber väga maitsvad. Nuikapsas mõnusalt pehme ja magus. Kõhu saab korralikult täis kuigi ei oskaks seda algselt oodatagi.



Magustoiduks on maapirni kreem porganditega. Väga kaunis ja uhke väljanägemine👌 Maapirn on pähkline ja kogu kooslus juurviljadega super maitsev! Jälle midagi uut, mis keele viib alla😋 


Kui soovid samuti sellist või mõnda muud pakutavat menüüd nautlema minna, siis reserveeri laud www.toidunautleja.ee kodulehelt.

Infot rohkem EYJA restorani kohta leiad www.vabalaud.ee lehelt.

Daisy Järvi
www.toidunautleja.ee
www.vabalaud.ee


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

2023. aasta TOP 10 restorani

2023 aasta oli kiire, uuenduslik ja vabalaud.ee lehele lisandus mitmeid häid ja põnevaid restorane.  Pakkusime eelmisel aastal ka kahel kamp...