esmaspäev, 13. november 2017

Mida pakub Aia tänaval asuv restoran Lusikas?


Restoran Lusikas asub Tallinna vanalinnas hea parkimisvõimalusega kohas, Aia tn 7 kohe Kalev Spa juures. Parkida saab maja ees kui ka kõrval asuvas Europarklas.
Väga meeldiva ja sooja vastuvõtuga restoran Tallinna vanalinnas. Taustaks mängib vaikne romantiline taustamuusika.






Eelroaks valisin praetud tiigerkrevetisabad tšilli ja küüslauguga serveeritud ürdi aioliga (10,5 eur). Ilus värviline väljapanek - nagu kirju sügis või südasuvi oleks taldrikul. Kõrval oli hapukas-magus kreemjas roheline ürtidega kaste/aioli. Krevetisabad krõmpsuvad ja mahlased. Kogu komplekt oli huvitav - hapukad värsked tsitruselised, kreemjas ürdikaste ja mahlased krevetisabad.



Pearoaks võtsin pannil praetud pardirinnafilee ja vuti juurselleri kreemi, veinise pirni ja mustsõstra kastmega (16 eur). Selleri-maapirni püree oli kreemine ja meeldiv. Veinis hautatud pirn oli magus ning mahlane.

Pardifilee ja vutikoib - lihtsalt väga hea kooslus omavahel, millegi ülistamiseks polegi palju sõnu vaja kui tean et lähen kindlasti seda veel sööma.



Desserdiks valisin sooja šokolaadi koogi kirsside ja Bourbon vanilje jäätisega (7 eur). Väga hea magus lõpetus kõigele – hapukust ja magusust paraja kooslusega.



Suvel on avatud terrass katusealuse ja soojendusega. Võimalus on nautida roogasid suuremate seltskondadega kui ka sobiv koht romantiliseks õhtusöögiks kahele.

Restorani seintele saab soovi korral oma näituse pilte panna, lihtsalt küsida ja uurida võimalusi.

Kõige paremini võtab lõunasöögi kokku see kui öelda et lähen kindlasti veel!

RESERVEERI LAUD SIIT!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

2023. aasta TOP 10 restorani

2023 aasta oli kiire, uuenduslik ja vabalaud.ee lehele lisandus mitmeid häid ja põnevaid restorane.  Pakkusime eelmisel aastal ka kahel kamp...