kolmapÀev, 5. august 2020

Saun katusel ja raba suveterrassil đŸ˜± - restoran Charlies Corner

Charlies Corner restoran asub Tallinna kesklinnas Ibis Tallinn Center hotelli esimesel korrusel, aadressil Juhkentali 28.

Restoranis on suurem lastele rohkelt tegevust pakkuv nurgake, aga sobilik kindlasti ka suurematele.





Suveterrassil istudes vĂ”iks arvata, et oled sattunud kuskile rabasse. Mesilased tolmendavad, ĂŒrdiaed ja rohkelt rohelust. TĂ€pselt minu tassike teedđŸ„°.






Sooja suvepĂ€eva jahutuseks soovitati isetehtud jÀÀteed rooibos baasil (3.5 eur). MĂ”nusalt jahutav ja maitsev!


MenĂŒĂŒ valikus on mitu burgerit, pitsat, pastat ja salatit ning lĂ”petuseks kolm magustoitu. 

Salateid olen juba kĂ€inud siin söömas, seega jĂ€rg on ĂŒhel burgeritest. Teenindaja soovitusel sai valitud Charlie burger (10 eur) veiseliha pihviga, eriliseks muutis see brioche kukkel. Andis natuke magusat mekki juurde ja vĂ€ga apetiitse vĂ€limusega. Liha mĂ”nusalt pehme ning mahlane. Kui peaks hindama 10 palli sĂŒsteemis, siis saaks kena 8 đŸ„ł.



KĂ”rvale sai vĂ”etud bataadifriikad (4 eur). Ei ole kohe kindlasti mitte tavalised, sest lisaks ka paneeritud eelnevalt ja seetĂ”ttu mĂ”nusalt krĂ”mpsud, magusad ja soolakad. Mmmm neid lĂ€heks kindlasti veel sööma 😋.




Desserdi ootus😋

Sai valitud kihiline maasikakook (6 eur). Wow milline vĂ€limus đŸ€©.




Kui soovid ka imelistest maitsetest osa saada, broneeri enda nauding Charlies Corner restorani vabalaud.ee lehelt.



Lisaks restoranile asub hotelli katusel privaatne saun ja hubane “lebola” sĂ”prade/töökaaslastega kohtumiseks. Imelised panoraamvaated linnale đŸ€©. Soovides sinna minna tuleb kindlasti ĂŒhendust vĂ”tta otse hotelliga ja broneerida aeg.






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

2023. aasta TOP 10 restorani

2023 aasta oli kiire, uuenduslik ja vabalaud.ee lehele lisandus mitmeid hĂ€id ja pĂ”nevaid restorane.  Pakkusime eelmisel aastal ka kahel kamp...