reede, 29. detsember 2017

Hea hinna ja kvaliteedi suhe - restoran Al Mare Grill



Minule on Al Mare Grill olnud juba aastaid üks lemmikrestorane. Alati saab maitsvat grillitud liha ning teenindus sõbralik. Taustaks mängivad romantilised pop-rock laulud.



Eelroaks valisin krõbedad juustu-jalapeno ampsud (5.45 eur). Parajalt suu õhetama panevad. Suurepärane valik alguseks, hea soe ja pole väga suur. Kui jalapenost jääb veel väheks, siis saab pitsi põhjast tšillisemat kastet veel peale kallata.



Kõrvale pakuti mõnusaid sooje krõmpsu kooriku ja seest pehmeid mitmeviljakukleid koos maitsevõiga.

Pearoaks valisin grillitud lambakarree (14.9 eur). Juurviljadeks olid kõrval grillitud suvikõrvits, tomat, marineeritud sibul, paprika, grillitud punane sibul, grillitud peet ja marineeritud jalapenod. Juurviljad olid väga hästi tehtud, mõnusalt krõmpsud, aga samas pehmed. Medium lammas oli pehme, mahlane ja hea. Kõrvale pakuti minu lemmikut sooja pipra-sinepikastet.


Taldrik oleks võinud olla natuke suurem, et algul oleks saanud paremini toitu lõigata.

Liha oli minu jaoks natuke palju, mis tähendab et juba pearoast saab kindlasti kõhu täis ka kõige suurema söömaga inimene.


Teenindus oli sõbralik ja teadlik. Veinisoovitus lamba kõrvale sobilik. Pearoa kõrvale lasin soovitada punast Tšiili veini Tarapaca Cabernet-Sauvignon (4.95 eur pokaal).


Neil on väga suur koogi ja tordi valik ning meelepärase saab letist endale ise valida. Desserdiks valisin klassikalise juustukoogi (3.5 eur) ning kõrvale sai soovi korral võtta ka toormaasikamoosi.




Restoran on hubane, soe ja valgusküllane tänu suurtele maast laeni akendele.


Al Mare Grillis on võimalik pidada kuni 90 külalisel sünnipäevi, firma tähtpäevi ja pidulikke vastuvõtte.


Suvel on õues mõnus suveterrass, kus avaneb vaade mere poole.


Parkimine on maja ees suures parklas tasuta.

Minule on alati meeldinud ja ei pidanud ka seekord valikutes pettuma.

Vaata rohkem infot ja reserveeri laud SIIT.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

2023. aasta TOP 10 restorani

2023 aasta oli kiire, uuenduslik ja vabalaud.ee lehele lisandus mitmeid häid ja põnevaid restorane.  Pakkusime eelmisel aastal ka kahel kamp...