kolmapäev, 14. detsember 2016

Maitsev lõuna kaunis Cru restoranis


Käisin ühel vihmasel talvepäeval restoranis Cru end soojendamas. Kohale jõudes võtsid teenindajad kõik sõbralikult vastu, aitasid mantli rippuma panna ning juhatada lauda.



Miljöö on kaunis, selgete joontega ja nö "puhas", detailis ilusad. Teenindaja soovitas sobivat valget veini toidu kõrvale.



Et pearoa ootamine liiga pikale ei veniks, siis Cru´s valminud pähklileib ja kukkel olid suurepärased. Kõige rohkem meeldis leib - natuke magus, natuke soolane, pähklitükid sees, seest pehme, pealt krõbeda koorikuga. Peale sai määrida õhulist võid soolakristallidega.




Pearoaks valisin Islandi kalmaari ja kreveti (hind 17 eur), mille juurde pakuti sidruni risottot ning maitselt tundus et juures oli ka porgandikaste. See viimane oli minu lemmik - kuna porgand meeldib igasugusel kujul - pehme ja magus.




Ainus asi mis natuke häiris oli külm õhk mis välisuksest restorani esimese laua juurde kippus tulema. All peasaalis ja tagumises saalis seda probleemi polnud.

Igaljuhul oli maitsev lõuna meeldivas seltskonnas!

Restorani info: https://www.vabalaud.ee/et/restoran/cru/








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

2023. aasta TOP 10 restorani

2023 aasta oli kiire, uuenduslik ja vabalaud.ee lehele lisandus mitmeid häid ja põnevaid restorane.  Pakkusime eelmisel aastal ka kahel kamp...