neljapäev, 22. veebruar 2018

7 head ideed kus koolivaheajal lastega einestada


Koolivaheaeg on kohe-kohe käes, mis on hea ning rahulik aeg oma pere kuskile mõnusasse ja peresõbralikku restorani sööma viia.

Toome omaltpool mõned lapsesõbralikud kohad esile, kus maitsvad toidud ja lapsele samuti tegevust leidub.

1. Kopli Restoran & Saal - Tallinn, Kopli 25
Kõrgete lagedega valgusküllane restoran paikneb lühikese jalutuskäigu või autosõidu kaugusel kesklinnast. Külalistele pakutakse värskest toorainest valmivaid maitseid euroopa köögist nii mereanni- kui ka lihanautijatele.
Restoranis on mõnus lastemängunurk, kus kõige pisematele tegevust leidub (värviraamatud, mänguasjad, muinasjuturaamatud, lauamängud). Samuti on olemas lastemenüü.

2. Oliver - Tallinn, Rataskaevu 22
Restoran Oliver on hubane grill-restoran rahvusvahelise menüüga, kus põhirõhk on suunatud suurepärastele steikidele. Menüüs pakutava põhjal on teil endal võimalik kokku panna meelepäraseim roog.

Restoranis on väike mängunurk, kus lapsed saavad telekast multifilme vaadata, mänguasjadega mängida, lauamänge mängida ja joonistada. Samuti on olemas lastemenüü. 

3. Linnuküla Resto - Tallinn, Nõmme tee 20
Linnuküla restoran sündis noore pere soovist luua mõnus paik nii oma perele elamiseks kui sõpradele, aga ka kõigile külalistele maitsva toiduga koos mõnusaks ajaveetmiseks. 
Lastele olemas mõnus mängunurk, kus olemas kööginurk, mänguasjad, raamatuid, joonistustarbeid ja lauamänge.

4. Lucca - Tiskre, Keskpäeva tee 1
Lastega pered on meile eriti olulised ja lastele paremate tingimuste loomiseks oleme sisustanud mängutoa, mis on Eesti restoranidest kõige suuremate mänguvõimalustega. Perega restorani minnes on ohtrate mänguasjadega lastetuba sageli argumendiks. Hoolitseme pisipere heaolu eest ja loome võimalusi, et vanemad saaksid oma roogasid nautida. Mängutoas ootab lapsi lisaks nukkudele ja sõiduautodele ka kahekorruseline puidust mängumaja, liumägi ja pikniku nurgake.

5. Umami Resto - Tallinn, Kadaka tee 141
Meie juures on lapsed alati teretulnud, nemad on meie tulevik. Nii ongi! Lapsed väärivad head toitu. Selleks, et väikestel põnevam oleks, on neid ootamas teise korruse mängutuba ning hoovipealne liivakast. Loomulikult oleme loonud ka maitsva lastemenüü! Naeratavaid vinkusid meilt ei leia, teenindajad naeratavad aga alati!

6. Al Mare Grill - Tallinn, Mõisa tn 4
Elus peab olema maitset, Al Mare Grill oskab just seda Teile võluvas võtmes pakkuda. Rikkalik valik maitsvaid grillroogasid, "housemade" burgereid, pastasid, värskeid salateid, suppe ja suussulavaid desserte ning tasuta wifi ja parkimisvõimalus teevad Al Mare Grillist särava ning väärt koha, kus veeta esmaklassiliselt maitsvat õhtupoolikut. 

Väikeperedele mõeldes on restoranis väike lastenurk, kus võimalik joonistada, legodega ehitada ja mängida. Samuti olemas maitsev lastele mõeldud menüü.

7. Kalevi Jahtklubi Resto - Tallinn, Pirita tee 17
Jahtklubis saad nautida erilist miljööd ning teenindust. Lõbusas võtmes teeninduskultuur hoovab vastu juba ukselt. Jahedamatel õhtutel saab mõtteid mõlgutada kamina valgel. Suvisel ajal mõnuleda suurel väliterrassil ja puhata silma jõekääru vaatel. Lastele olemas mängutuba rohkete mänguasjade ja lauamängude ning joonistustarvetega. Samuti olemas lastemenüü.


Mõnusat ja rahulikku koolivaheaega soovides!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

2023. aasta TOP 10 restorani

2023 aasta oli kiire, uuenduslik ja vabalaud.ee lehele lisandus mitmeid häid ja põnevaid restorane.  Pakkusime eelmisel aastal ka kahel kamp...